Her yer cesit cesit kabak, hava soguk (2 derece) :D. E o zaman kabak tatlisi zamani gelmis dimi :). Herhalde herkes sever bu mereti ama birde pisirene daha dogrusu soyup dograyana sormak lazim. Canini cikartiyor adamin. Ama ha gayret deyip gectim basina pekte guzel oldu vallahi. Hatta esim yedigim en guzel kabak tatlisi dedi ve beni coook mutlu etti :D Bende tarifi paylasayim dedim. Iste tarif afiyet olsun simdiden azimli kabak soyucularina :D
1,5 kg kabak
1,5 su bardagi toz seker
1 cay bardagi su
Hepsini genis tabanli bir tencerede kabaklar yumusayincaya kadar pisiriyoruz. Soguyunca ustune boolca ceviz :P super super. Gerci biz sogumayi beklemeden birazda sicak sicak yedik oyleside guzel bence...
Wednesday, November 5, 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment