Thursday, May 3, 2007

Bahce manzaralari






Esimin hediyesi mor cicekler ve benim diktigim nane...







Sardunyalarim






























Yogur kabina ekilen fakat henuz yuzunu gostermemis marullar:)

















Hizla buyuyen biberlerim


















Menekselerim









Ve arik beneklerini gorebildigim cilekleriiimmm

















Karanfillen, sarmasik ve ariciik

5 comments:

Deniz said...

bak seninle anlasma yapalım. hani limonciceği cocuk dogur ona ör battaniye dedi ya.. bosver cocuğu.. beni al :) ben hem battaniye örmene yardım ederim, hem de gerektiğinde sana ablalık ederim :) sweetyciğim ne güzel bahçe, ne güzel çiçekler, çilekler.. ellllllerine sağlık, süpersin... marulların üzerine bir poşet ortersen, hem sulamana gerek kalmaz, hem de cabuk cıkarlar.. ama günesin altında değil de az güneşlı bir yerde olmasılazım. cok sıcak olursa kavrulur. sonra da topragını nemli tutmak lazım çimlenince, marul suyla büyür... ay bir de tarım blogu mu acsam? ben de sabah çimlerimizi biçtim, ama kimse gormek istemez bahcemin halini.. domateslerim cıkınca çekip bloga koyarım... mail gibi oldu bu yorum, kusura bakma :)

ayrıca shine'dan çok korktum aman ne korktum bilemezsin :) ipek tüylü kulakları niye büyük? beni duyabilmek icin... dişleri neden kocaman? kemirebilmek için... göbeği neden sıcak? benim sevmem için.. yat kızım :)

Sweety said...

aaa dnzcim iyi fikir beraber oturur sana battaniye oreriz marul yetistirmeyide biliyorsun oleey o zaman :) kendime cocuk buldum yepppaaa :))) Bu marul isini soylemen cok iyi oldu ya hemen onlari benim evde sera gibi bir yer var oraya alayim. Bencede bir blog daha ac domateslerini heyecanla bekliyorum. ayrica kendi domateslerimide :) istersen gelirken sen bize domateslerinide al gel kardes kardes buyurler bizim cocuklarla... ay hemen marullarimda ciksa ne guzel olur ya cok heyecanlaniyorum bisey ekince kalbim gumbur gumbur atiyor sabahlari bakmaya giderken :)

Shine tamam numara yapamiyacagim korkunc olamiyorum iste dedi:) Aplasi valla gobiside atesten sicaktir birde pembis pembistir. ayyy yersiiinnn... OPTTUUMM

Anonymous said...

Yogurt kabi marul icin kucuk degil mi? Cicekler cok hos.
S.

Sweety said...

Sevgili sanem bu buyuk yogur kaplarindan ama yinede kucuk gelebilir dedigin gibi. bakalim ciksinlarda olmazsa yer degistiririm sonra:)

Anonymous said...

Undeniably consideг that that уou said.

Your favorite justification apρeared
to be at the wеb the simρleѕt factor to keep іn mind of.
I say to you, I ԁеfinіtеly get
irked even as othеr folκs сonsіder
concernѕ that they plainly don't know about. You controlled to hit the nail upon the highest as well as defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thank you

Visit my web site; www.facebook.com