Wednesday, November 5, 2008

Makyaj Makyaj ve Gossip Girl


Bu aralar yine bir dizi manyakligi yasiyorum. Yeni takinti Gossip Girl !! Acayip sardi hic kalkmadan 3-4 bolumu migdeye indiriyorum. Yeni yetme, zuppe geclik, New York sokaklari, deli partiler, sampanyalar ve pastalar, guzel kizlar artist erkekler, cook guzel elbiseler, super luks markalar ve daha neler neler :D Bu arada entrikalar, asklar, dedikodular ve sirlari tabiki gecmeyeyim. En onemlisi kesinlikle eglenceli! Tavsiye ederim bos zamani olanlara :D Bu dizi manyakligiyla ayni zamana rastlayan birde makyaj manyakligi olustu bende. Her disari cikisimda makyaj yapasim geliyor. Normalinde aslinda cok makyaja merakli biri degilimdir. Neyse herseyde bir hayir vardir dimi. Manyaklikla beraberinde evdeki makyaj malzemelerinden de bir sikinti geldi. Daha oncesinde bir arkadasimdanda duydugum (o kullanip memnun kalmisti) bir marka aklima geldi. Everyday Minerals... Bu marka sadece mineral makyaj malzemeleri satiyor adindanda anlasildigi gibi. Birde sadece yol parasini vererek ucretsiz deneme kiti yolluyor. hemen saldirdim tabiki. Sanirim Tr ye de yolluyorlar. Yaklasik 5 dolara Belcikaya geldi.

Deneme boylarimiz bunlar oluyor. 3 tane fondoten, 1 allik birde kapatici seciyorsunuz renklerinden. Aslinda boylar hicte kucuk degil. Ve kalitesini anlamak cildinizde nasil tepki verdigini gormek icinde iyi bir yontem. Ben cok sevdim. Fondotenleri yuzde kalip gibi durmuyor, ve bekledigimden daha kalici. Kuru veya islak kullanilabiliyor.


Aldigim renkler bunlar. Buttered tan cok sarimsi benim yuzum icin. Benim gibi bugday tenli olanlara en iyici bence Medium Beige Natural. Birde urunlerin parlakligini secebiliyorsunuz. ben hepsini orginal glo aldim. Yeni bir siparis verecegim bu aralar.

Bu alliginida cok begendim. hafif bir pariltisida var. Abarti durmuyor




Ve iste shine i ozleyenlere kendisinden bir kiyak. sizler icin makyaj mankenligi yapti kizim. :D Muck muck muccck


9 comments:

Anonymous said...

ay yerim bu mankeni ben:)

buarada iyi yapmışsın canım,bende bayılırım makyaş malzemelerine,doyamam almalara:)) ne kadar yapıyorsun diye sor:)) çok hafif kullanırım ama almayı ve yeni renkler denemeye bayılırım,azıcıkta yapıp foto eklesen:)

Anonymous said...

Aaaa Ece, ben de almaliyim cok sevdim bu isi

MeRaiL said...

hep bunlara sulanirim almak icin, birara ciddi siparis veriyordum ama rusya'ya gondermiyoruz dediler oyle kalakaldim, yine bakmam lazim.. ;)
Guzel mankenini ve seni opuyorum..

chocolate's lover said...

Bütün kadınlarda bu hastalık var galiba.Birincisi bol entrikalı diziler,ikinciside makyaj malzemeleri.

Sweety said...

guldemcim dimi arada yapipta koyarim. cunku bazen kendimi ayna karsisinda bir gozumde lacivert far digerinde kahverengilerle buluyorum yani surekli deniyorum. resim yapmak gibi cok eglenceli :D

Sweety said...

al gizem al vallahi. hem seninde renklerini goruruz. bende diger siparisimde senden ilham alirim :)

Sweety said...

yaa meralcim ne gicikkk. ama baska markalarda var. ve hatta butun mineral makyaj malzemesi markalari ornek gonderiyor. Ama bunun kutulari falanda cok hos muccks

a. gizem said...

sweety, fotolara bakıyorum bakıyorummmm ve en alttakinde şeker bişi görüyorummm :) o nedir yawww? ben onu yiyebilir miyim :))

ismail said...

Hd Film Seyret hd film izle


╚► www.hdfilimseyret.com


http://www.hdfilimseyret.com


╚► Direk film izle

hdfilimseyret.com