Wednesday, February 14, 2007

İşte sevgililer günüüüüü

Canım kocişim bana sevgililer gününde çok güzel hediyeler almış. Böyle günleri gayet geyikte bulsa beni hediyesiz bırakmaz bende sanırım biraz şımardım artık. Hediye alma dediğim halde o eve geldiğinde heyecanla hediyemi almak için kapıda bekliyorum:)) Bana kocam bu çocuksu huylarımdan dolayı bir kere şu ünlü 'evli ve çocuklu' (married and children) dizisinde ilham alıp 'Evli ve Çocuk' demişti çok gülmüştüm ama haksızda sayılmaz. Do it yourself Munny'idilediğince boyayıp kendi tasarımını yapıyorsun. Ama açıkçası boyamaya cesarek edemiyorum ya korkuyorum batırısam diye bakalım bu macera nerede son bulacak:)))

İşte birde bu kitabı almış Barış'cım. Bundada hem dizayn oyuncakların tarihçesi hemde dünyadan en başarılı örnekler var. Valla çok güzel kitap her sayfasını kesip çerçeveleyip eve asasım geldi...

6 comments:

İpek Kuscu said...

Senin yapmak istediğin tarz oyuncaklardan Buğçe adında bir kız yapıyor ve satıyor hatta.Onun bir web sitesi olması lazım kendi adına ama adres bilgisi yok bende sen bir araştır ama yine de.
Bence severek yaparsan yaptığın her şey de o kadar güzel olacaktır.Bak benim oyuncaklarım ünlü olup ,TV dizilerinde bile boy göstermeye bile başladı şimdi.

KIKI'S DESIGN said...

Sweetycim elini korkak alıştırma:))) eminim harika olacak sen tarafından boyandığı vakit hadi sabırsızlıkla bekliyoruuuuuuuum!!!

Sweety said...

aaa duymamistim hic sitesine rastlamadim simdi netten aradim biraz ama. Cilekcim eger bilgin olursa bana haber verirsen sevinirim. Bu arada senin bebeklerinide merak ediyorum nerede gorebilirim acaba? Sevgiler opucukler

Sweety said...

kikicciiim haklisin cok korkmamak lazim ama iste kocisin hediyesi falan ya manevi olarakta birbaski var ama herhalde cirkinde olsa kocis sever sonucta ben yapmis olcaam :))) optum canim

İpek Kuscu said...

Sweety'ciğim,ben baktım notlarıma ama ona dair bir şey bulamadım aklımda kalan onun bugce adında bir web sitesi oldugu ve yalnış hatırlamıyorsam Atlas pasajında bir magazada satılan oyuncaklarının olduğu ,eğer yolum düşerse o tarafa senin için bakarım .Bunun dışında hürriyet gazetesinde yayınlanmıştı onunla söyleşi.Kelebek ekinde .
Ben senin mail adresini göremedim burada,bana iletirsen benim oyuncak resimlerini yollarım sana .Güzel bir hafta sonu diliyorum.Görüşürüz.

Sweety said...

ay saol cilekcim bende kisa bir sure sonra istanbulda olacagim. atlasa gidip bende bir bakayim bari Tr de neler yapiliyor. benim mailim ece.ayaydin@gmail.com en kisa zamanda bebeklerini gormek istiyoruuuumm sevgilerr...