Friday, May 11, 2007

Ben geldiiiim :)

Vallahi arkadaslar bir daha espiri olsun diye bile dukkani kapattim falan demiyecegim. Insan oh dukkan kapandi diyip birden yaymaya basliyor. Blogunu hergun yenileyen biri olarak 3 4 gundur yazmamak baya uzun bir zaman gibi geldi. Bu arada basladigim etaminime devam ettim. ama henuz bitmedi. Yalniz bu bir kac gunluk yoklugumu fark edip bana sitem eden ve merak eden arkadasliklar edindigimi gordum su bir kac gunde. Tatli sitemlere tesekkurler. Vallahi beni gaza getirdiniz. Ve o gazla evdeki catlamis bir bardagi kalemlige cevirme olayina girdim :) Mankenimiz Shine hanimin (ne kadar profosyonel bir durus ve bakisi var dimi bence paris moda haftasina cagirilir artik benim kiz) kafasindaki sapkamsi sey aslinda bir kalemlik olarak tasarlandi. ama guzele ne yakismaz felsefesiyle shine hanim icin bir kac dakikaligina sapkaya cevrildi:)))






Catlamis ve kullanilmasi tehlikeli hale gelmis su bardaginin ev ekonomisine ve geri donusume katki sagladiktan sonraki hali. Hemde dahabir hanim hanimcik oldu. Aferim kizima:)

6 comments:

Deniz said...

her iki alternatife bayıldım, bardak altlığı, bardak elbisesi çok şeker. şapka da güzel ama ben bu sefer Türk erkeklerinin defilede sadece mankenlere baktığı gibi shine'a bakakaldım, şapka kimin umrunda! :) yok yok şapka olarak da müthiş... deli kız :D

Sevgi Küçük said...

çok güzel olmuş, ellerine sağlık canımcım. ayrıca hoşgeldin! :)

Sweety said...

dnzim saol shine iltifatlarini ilettim acaip havalara girdi:) havali kizimiz o bizim dimi ablalari.bu arada cekimler esnasinda babasida dayanamadi ayyy seker kiz diyip opuverdi:)

Sweety said...

tesekkurler sevgiciiim hosbulduk:) ormesi cok basit bisey ama gayet sirin gozukuyor dimi:) optuum

Sevgi Küçük said...

acayip şirin olmuş ya!! basit diyorsun ama ben bunları yapamıyorum :(
ne yapalım olmazsa gelirim öğretirsiniz bana.:)

Sweety said...

sevgicim valla gel beklerizde ogretirizde:) ama tig isi gercekten cok kolay tum herseyi tek hareket bilmekle yapiyorsun bizine sorsan eminim yarim saatte tum ayrintilariyla ogretebilir sana :) sevgileeer