Tuesday, May 29, 2007

Benim yetenekllllii kardesim 2 :))


Farkindaysaniz bu aralar sık sık ve uzuuuuun aralar veriyorum blogumu yenilemede. Aslında hep aklımda ama hiç zamanım yok birşeyler yazmaya. Yaklaşık 20 25 gündür yoğun misafir trafiği ve misafirlerimizle geziler falan derken artık günlük rutinim haline gelen blogumu boşladım. Bu gün yakaladığım ilk fırsattada hemen birşeyler yazayım istedim işte. En son yazılar kardeşimle ilgiliydi. Halen ondan devam ediyorum. Biz kardeşciğimle designer Toyslara bayılıyoruz. Zaten blogumda yazmıştım bir kaç kerede. Bu kediyi benim kardiş fimo hamurundan yaptı. İsmi Schrödinger in kedisi. Ben yine çok başarılı buldum yaptığını. İstediğimiz bu kediden kalıp alıp başka malzemelerlede üretmekti. ama ben istanbula gittiğimde hiç zamanımız olmadı. ama orada kağıt üzerinde başka çeşit boyamalar falan yapmıştık. Kardeşcik yaklaşık bir ay sonra burada olacak umarım o zaman birşeyler yapabiliriz beraber. O zaman buradada yayınlarız:))



3 comments:

Deniz said...

yetenekli bir kardeşe sahip olmak pek keyifli, bilirim :) insan kendinden cok seviniyor onun basarılarına.. ablalık işte büh büh büh :)

Sweety said...

ah ah dnzim hemde nasil. bisey yapinca bana hemen fotograflarini yollar. sarilip aferiiiimm benim canim kardesime demek isterim ama nafile biliyorsun cok uzagiz:(( sen arada bembisi operken benim yerimede op kardes hasreti cekenler icin cicim:)

bembi said...

öhü.. yorum yazmak için girmiştim. benle ilgili böyle gurur verici bir yorum okuyacağım aklıma gelmezdi! :)) teşekkür ederim canım ablam! yetenekli olduğu kadar tatlı bir ablaya sahip olmak ne demektir, onu da kardeşin Emre bilir sweetycim! hiç bir büyük adım, abla desteği olmadan atılamaz! sevgiler & saygılar ;)