Tuesday, May 22, 2007

Benim yetenekllllii kardesim :)

Benim muthis yetenekli kardesim yine muthis birsey yapmis vallahi cok gururlandim ve sizlerle bunu paylasmak istedim. Kardesimde benim gibi mimarsinan uni de okuyor ama onun bolumu endustri urunleri tasarimi. Bir derslerinde goz yanilsamalariyla ilgili odev vermisler. Bizimkide su yandaki sandalyeyi cizmis. Bu yandaki sandalye aslinda bir kagidin uzerine cizilmis bir resim sadece ama dogru acidan bakarsaniz ayni bu fotograftaki gibi 3 boyutlu bir hal aliyor. Acaip bisey degilmi. okulda bir cok kisi bu sandalyeyle fotograf cetirmisve odevinden 100 almis canim. Son anda bu dersten yirtmis oldu:) 2. fotografta resmin gercek seklini goruyorsunuz. Resmi oyle hesaplar falan yaparak dogru aciyi yakalayarak cizmelisiniz yoksa bu islenim tabiki olamiyor. Birde emrecim sandalyeyi dis konturlerden kesip tamamen mekana girmesini saglamis. Canim kardesim alkisliyorum seni. Supeeeer bir is cikarmissin. HARIKASIIINNN!!!!!!!!
optum canimi:)

11 comments:

bembi said...

kardeşine bravo! :D ne kadar güzel bir iş çıkartmış! bana göre tasarım önce şaşırtmalı, ilgiyi üzerinde toplamalıdır. bu da öyle bir iş olmuş işte :)) gurur duymakta çok haklısın! :D yetenekli kardeşler siziiii!!!

Deniz said...

vayyyy bu şeyin bir adı vardı... ellerine sağlık kardeşinin... aferim size yahu! yaratıcı biraderler sizi :)

Sweety said...

hehehe ya siz nesiniz kislaar. evet dnzcim bunu bir adi var ama bende bilmiyorum. Daha once yapan bir adam gormustum nette. sokak ressamiydi. kardesim yorumlarinizi okuyunca cok sevinecek. onun adina tesekkur ediyorum canlar ikinizede. optuuum

Unknown said...

=)) merhabalar bembi, denz, mutfak yeşim işte ben o kardeş.. sizleri bloglardan tanıyor gibiyim zaten. yaptığım işi beyendinize çok sevindim gerçekten çok teşekkürler..

Sweety said...

aaa caim kardesim hosgeldin. ben zaten senin adina tek tek tesekkurleri ilettim ama senin ayrica bir mesaj yazman beni cok sevindirdi cici cocuk optum canim:)

Sevgi Küçük said...

pes!!! nutkum tutuldu. cidden çok başarılı bir çalışma olmuş, ben bayıldım! bir sır vereyim ben ilk baktığımda "e bu zaten 3 boyutlu sandelye değil mi?" diye bir de inatlaştım, bir müddet anlamadım bir güzel yanıldım yani! :) ellerine sağlık emre.

Unknown said...

sevgi, yanıldığına çok sevindim gerçekten =) çok teşekkürler yorumun için

Unknown said...

dnz bu arada dediğin gibi bunun bi adı varmış bende bilmiyordum anamorfoz (anamorphosis) muş galiba. =)

Sweety said...

ooo emresim ne guzel sizi sik sik buralarda gormek hep bekleriz artik. degerli yorumlarinizi diger yazilardada gormek isteriz cicim:)

bembi said...

ay bu tam blogkardeşliği oldu işte :))

Sweety said...

hahah evet dimi bembis. siz zaten hep oylesiniz bizimki misafircilik oynuyor:)