Tuesday, May 29, 2007

Darbuka gosterisinden

Eşimin darbuka çalacağından bahsetmiştim. Ama sonra ne oldu ne bitti yazamadım. Fotograf gösteriden üzerinde kalp olan tabiki benimki :)) Baya iyi geçti. Artık ileri seviye darbuka kursuna gidecek. Cicimi sahnede izlerken okuma bayramındaki bir veli kadar heyecanlı ve gururluydum :D Aferin dedim. Ana ritimleri, ve bu küçük gösteriyi o yönetti. Gösteri sonrası öğretmeninden ve arkadaşlarından tebrikleri kabul etti:)))

6 comments:

Sevgi Küçük said...

:) güzel bir konser olmuş anladığım kadarıyla. ne mutlu sana!
ayrıca aşağıdaki kediye de bayıldım!!

Deniz said...

dedim şimdi sayfayı acacam gene karsıma cin sweety ile minik emre cıkarsa hiyaaaaheyt diye bagıracam :) ama tatlım bize bir sürü post hazırlamış... teker teker okuyup inceleyelim dur bakalım :)

ben de dinlemek isterdim , ünlü bir sanatçı oldugunda gurur duyacagız. o çalarken shine havlasa tam değişik bir müzik olabilir, ne dersin :)

Sweety said...

Sevgicim merhaba. kardesim adina tesekkur ederiz:) Kediyi begenmene cok sevindim. umarim birgun kalip almayi ve bask versiyonlarini boyamayida beceririz:) optum

Sweety said...

hhahahaha dnz im ya cok guldum postuna :))) valla her acisimda cin sweety gormekten banada gina gelmisti :)) Umarim bu aralar biraz yazi yazabilirim ama simdide bir is yogunlugu cikti hadi hayirlisi. Bu arada Esim darbukacalarken dedigine benzer bir sey oluyor. Seker basliyor bagirmaya darbuka sesine. Sekerin delirmesinede Shine evin icinde deli gibi kosarak donerek tepki veriyor:) Buyuk bir kaos yasaniyor yani dnz cim. sevgilerrr

bembi said...

ay sahnedeki herkes ona bakıyor!! demek ana ritimleri o yönetti haaa! harika :))) çok heyecanlı ve güzel bir akşam olmuş sanırım! :))

Zeynep Ozdemir said...

merhaba
kendime darbuka kursu ararken blogunuzu buldum.
eşinizin istanbulda hangi darbuka kursuna gittiğii öğrenebilir miyim kurs araştırıyorum şu anda ve internetten darbuka kursu bulmak sandığımdan da zormuş :)