Tuesday, May 22, 2007

Kardesim ve ben

Kardesimden bahsetmisken bu fotoyuda bir yayinlayayim dedim. Ikimizde mini miniyken cekilen bu fotograf ne hatiralarla dolu:...)) Canim kardesimi cok ozledim. Biz hep cok cok iyi anlasirdik kardesimle. Zaten su pamuk surat herseyi acikliyor dimi. cok tatli bir bebekti. surekli oyunlar oynardik halende oynariz :) yaklasik 1,5 ay sonra birbirimize kavusacagiz. heyecan ve sabirsizlikla bekliyorum canimi. Bu arada benim uzerimdeki elbiseyi annecigim dikmisti. OOOOOFFF gelin artik canlarim:)

11 comments:

Deniz said...

gözlere bak! kocaman, şimdiki gibi aynen şirine :) kardeşin pek şekermiş :) biz de mi koysak kardişimle fotomu :)bu arada bembinin de vardı boyle seninki gibi bir tokası, sarıydı onunki. belki hatırlamaz :)

Sweety said...

ay koyun koyun dnzcim. benim tokamin teki hala duruyor ama lastigi curumus artik. lastigini degistirip kullanacagim onu:) belki bembisinde duruyordur tokasi hala:)

Yesim said...

Ne şekersiniz öyle :) Afacan afacan bakmışsın ececim. Kardeşini de alttaki muhteşem çalışmasından dolayı kutluyorum, bir sokak ressamı vardı böyle şaşırtmaçlı şeyler çizmişti maillerde dolaşıyodu aynen öyle olmuş. Valla iki kardeş bu ne yetenek maşallah diyeyim :)

Sweety said...

kardesim adina cok tesekkur ederim yesimcim. yaptigi isin takdir gormesinden dolayi eminim yorumlari okumak cok sevindirecek onu. Bu arada gercekten ben fotografta heran bir yaramazlik yapmak uzereymis gibi duruyorum ama aslinda epey uslu bir cocukmusum:) ama emre cok masum melegim benim ya. koca yanak:))) sevgiler canim, optum

Evren Yasa said...

ece hic degismemissin! cok tatli bir fotograf cok sevdim ben!

Sweety said...

heheheh tesekkurler evrencim biraz enine dogru bir buyume yasadim ama olsun buyume caginda olur oyle seyler dimi :pppp Optum canim

Anonymous said...

merhaba sweety:) geri döndüm:) doğurdum ve burdayım:) uykusuzluk dışında herşey çok iyi şükür.zaman bulabilirsem seni takip etmeye devam:)
kendine ii bak...

Sweety said...

amaniiinn guldemciiim hayirli olsun cok sevindim senden bu guzel haberi alincaa:))) en kisa zamanda tatli bebisin bir fotosunu bekliyorum guldemcim. Hersey yolunda ve saglikli bir bebek sanirim. Her zaman bekliyorum bloguma canim. Sevgili bebisine ve sana mutlu bir omur dilerim beraber gecireceginiz:) bebisi opuyorum. ayy canim ya ne buyuk bir keyiftir seninki :))

Anonymous said...

teşekkürler sweety:) herşey yolunda şükür,sadece tatlı bir yorgunluk var:) gazlar,kakalar,çişler...:) ama yinede seni ve birkeç kişiyi daha izleme şansını bulabiliyorum:)
buarada foto nası göndericem bilemedim.anlatırsan hemen yollarım,görüşürüz..

Sweety said...

benim mailim ece.ayaydin@gmail.com buraya yollayabilirsin guldemcim.
adini ne koydunuz bebisin. ay herseyiyle herhalde cok cok mutluluk
vericidir. biz kopisimizin cisini kakasini bile severken dunyalar
tatlisi kanindan canindan bir parcaya dunyalari feda edersin
herhalde.opuyorum ikinizide

Anonymous said...

gönderdim sweetycim:)
Öyle bir duygu ki,karar verdim gerçek aşk bu olsa gerek:)