Thursday, August 9, 2007

Paris te gunler...4 Disneylaaaaaaaaaaaannnddd














































Vallahi Paris te gecirdigimiz en guzel gun disneylanda gittigimiz gun oldu. Bu kadar olagan ustu bir yer olacagini dusunemezdim. O kadar begendimki tum gun agzim kulaklarimda gezdim. Sabah 10 dan gece 10 a kadar neredeyse hiicc oturmadik. Heryerini gezemesekte onerilen noktalara gidebildik. Ama mutlaka tekrar gitmem lazim hayatimda gordugum en guzel yerdi. Gece donmek istemiyordum hic. Hatta cocuklar gibi kendimi yere atip ben burda yasayacaaaaam diye aglayasim geldi. Firsatiniz varsa hic dusunmeyin gidin inanin cocuk olmaniza gerek yok :D o kadar cok fotograf varki neyi yayinlayacagimi bilemiyorum. artik bunlarla idare edin arkidisleeer :)

7 comments:

Yesim said...

ya ben de ben de yaaaa :) İlk fotoğrafta çok tatlı çıkmışsınız :)

Sweety said...

canim yesimcim saol :D o kedi kulaklarini disneylanddan aldim cok sevimli dimi. Mutlaka sende git yesimcim valla. 60 euro veriyorsun ama ben her kurusunu helal ettim dogrusu :D

Deniz said...

yine söylüyorum yine söylüyorum... bak beni cocuk olarak alın yanınıza memnun kalırsınız :) O zaman şöyle yapalım, bir gün oralara gicecek olursak, seni de bulalım, bizimle geziver :) Hakikaten cocuk olmaya gerek yok, hatta çocuk olmasan daha iyi.. cünkü cocuk yorulur bir süre sonra orada herhalde :)

Sweety said...

ooooo canim dnzim gelirsen buralara tabiki mutlaka beni aramalisin :D Bencede cocuk olmamak buyuk olmak daha iyi birde cocuklar hemen unutuverecek o gunu ama buyukler herhalde baya etkisinde kalip disneyland diye sayiklar benim gibi :))

Anonymous said...

Resimleri gormek is-ti-yo-ruz
Resimleri gormek is-ti-yo-ruz


ofkeli kalabalık

Sevgi Küçük said...

orada gerçekten insanın çocuk olası geliyor. ben de en kısa zamanda tekrar gitmek istiyorum.
5. resimdeki "uzay mekiği" duruyor muydu? çok zevkliydi. bir tek indiana jones tan korkmuştum!! gözlerimi açamamıştım. inince uzun süre dengemi sağlayamadım. :)
ay galiba ben yakında burada ne varsa bırakıp oraya transfer olacağım! :D

Anonymous said...

Sweety, benim de aklıma eşimle Space Mountain da yaşadığımız macera geldi.İlk bindiğimiz hız oyuncağıydı ve benim için son oldu.Kafamı sabitlemekte zorluk çekiyordum yanaklarım sallanıyordu.Karanlık bir yerde duvarlarda döne döne gidiyorduk.İçimden bildiğim duaları okuyordum bir an önce bitsin diye.Ondan sonraki herşey çok keyifliydi tabi.Çocukların takılabileceği şeylere bindim hep.Bir de bütün hediyelik eşya mağazalarında gözüm kalmıştı.İnsanın hepsini satın alası geliyor.Gerçekten de ben de şiddetle tavsiye ediyorum.İmkanı olanlar,yaşı başı düşünmeden mutlaka bir gün görmeli :)