Friday, January 19, 2007



Bu gece yemeğimizi dışarda yedik, sonra eve gelince o kadar güzel bir hava vardıki( sanki dün fırtına çıkamıştı) bizde bahçede biraz keyif yapalım dedik. Şaraplarımızı ve meyvelerimizi alıp bahçede iki saat kadar keyif yaptık. Eşim bu arada uçan çatımız için komşumuzdan tavsiyeler aldı. Yarın sabah bize yardıma gelecek komşumuz. Beraber çatıyı onaracaklar eşimle. Şarapları içtikten sonra eşim çatı katına kremitleri kontrol etmeye çıktı. Tek söyleyebileceğim umarım yarına kadar yağmur yağmaz. Çünkü çatıda oldukça büyük delikler var:)
Ve sevgili eşim Barış...



5 comments:

KIKI'S DESIGN said...

Kolay gelsin canım:)
oldukça profesyonel görünüyo çektiğin fotolar,
bu alanda eğitim aldın mı?
El manipülasyonun da çok başarılı:)
lilly ye de bayıldım ellerine sağlık...walla kısacası oldukça zevklisin:)

Sweety said...

Merhabalar Kıkıcim, evet ben aslında Tr'de fotograf okuyordum. Halende devam ediyor dönem dönem gidip okuluma devam ediyorum. Ama çoğunlukla burada yani Belçika'da yaşıyorum. Aslında doğru düzgün fotografa zaman ayırmıyorum blog sayesinde boyle eğlencelik hatıra fotograflarıyla kendimi kandırıyorum:) Güzel iltifatların içinde çok teşekkürler Kikicim. Ya bu arada geçen gün bloguna yazmak istedim fakat internette sorun çıktı yazamadım şu güzel takılarının fotolarını banada yollarmısııın :) sevgiler...

KIKI'S DESIGN said...

:)
iltifat değil walla gerçek...
bence ilerletmelisin tasarım ve fotoğraf işini hatta karışmak istemem asla ama okulu da bitir derim ben:)
ben de güzel sözlerin için çok teşekkür ederim...
tabiiki yollarım...
sana eski kataloğu göndereyim"insan ürettikçe diğerleri eskiyo bir anda ve beğenmemeye başlıyo:))" öyle bir fikrin olur yaptığım tasarımlarla ilgili...ama asıl şimdi fotoğrafını çekmemi bekleyen daha iyi şeyler var:)
bana mail adresini yazarsan sana hemen yollarım...
sevgiler...

KIKI'S DESIGN said...

Bu arada bahçenize bayıldım bi akşam eşimle şarap içmeye gelmek isteriz:))müsait olursanız:)
Şaka bir yana çok imrendim walla:)
güle güle keyfini çıkartın:)

Sweety said...

Kikicim benim mail adresim ece.ayaydin@gmail.com bekliyorum katologunu, Ben okulumu mutlaka bitirecegim dedigim gibi bir ara tr de bir ara burada yasiyorum be nedenle. Eger oralarda olsaydim yeni koleksiyonlarin cekiminde yardimci olmak isterdim sana. Bu arada yolunuz buralara duserse sarap icmeye bekleriz hatta sicak sarap yapip onun keyfini cikarabilirz. Sogukta nede guzel olur dimi:))