Wednesday, March 21, 2007

Çiçekler

Ne zamandır dikilmeyi bekleyen çiçeklerimi rüzgara aldırmadan bu sabah dikmeye karar verdim. Çiçekleri alıp dikmessem onları küçük daracık saksılarında bırakırsam kendimi çok kötü hissediyorum. Neyseki bu suçluluk duygusundan kurtuldum. Yüzümü bile yıkamadan bu işi hallettim. Umarım bir aya kalmaz lalelerim açacak. Ve karanfillerim missss gibi kokacaklar.






16 comments:

bembi said...

meraba :) blogunu ilk kez ziyaret ediyorum çok keyifliymiş! Özellikle Shine'a maske taktığınız fotoğraf çok komik :))

Anonymous said...

selam,sitene bende ilk kez geliyorum ve çok hoşlandım.Bende senden özendim çiçeklerime biraz daha fazla ilgi göstericem:)

Sweety said...

merhaba bembiii tesekkürler sitemizi beğendiğine shine ile çok sevindik. Shine yepyeni kostumlerimi bembi ablam takip etsin dedi. :))) öpücükler

Sweety said...

merhaba guldem tesekkurler sitemi beğendiğine çok sevindim. çiçekleri çok seviyorum. seninde çiçeklerin varmış ne güzel. bugun birde nane ektim şimdi hergün o naneler çıkmaya başladımı diye gidip bakacağım. beni çok sevindiriyor diktiğim şeylerin yeşermesi. ve tazecik nanelerden sabah bir kaç yaprak bitki çayıma atabilirsem ne mutlu bana:)

KIKI'S DESIGN said...

walla sweetyciim senin bloğuna girdiğim zaman gözüm gönlüm açılıyor:)
bir gün beni kapında görürsen hiç şaşama:))))))
çiçeklerine saksılarına patiklerine herşeye bayıldım:)
eşin çok şanslı biri bence;)
öptüms!

Anonymous said...

Merhaba Sweety:)Evet benimde çiçeklerim var.Benimkiler gerçi saksıda olmak zorundalar ama onlara ii bakmaya çalışıyorum.Nane fikrine bayıldım:) kopya çekeyim mi:)Benimde rengarenk menekşelerimi bi görsen bayılırsın.bu hafta sonu yenilerini dikicem umarım.Sevgiler...

Sweety said...

ay kikiciiim nasil sevinirim hadi hemen atla ucaga gel. Gerci havalar biraz soguk gidiyor ama olsun. bizde bahcede mangal yapip kestane yapariz hihihi:)) optum canim. Esimede senin yorumunu mutlaka okutacam beni daha daha dahaa da sevsin diye:))

Sweety said...

guldeem hadi kos hemen nane tohumu al tam zamani simdi. Dun de roka tohumu aldim. Simdi yeni maceralara acilma vakti. Ay menekselere bayiliyorum ya. Gerci tr ye gidince esim menekselerimi sulamayi unutmus tum cicekleri kurumus ama yumusak kadife yapraklari bile guzel dimi:)) menekselerine ve sanada kocamaan opucukler

Deniz said...

çizgili saksıs üper, lale mi içindeki? ben çiçek sever ama yetiştiremez biri olarak, özeniyor, bayılıyor ve tebrik ediyorum :)

Anonymous said...

Deryaa hemen yarın nane tohumlarımı alıp dikicem haberin ola:)Yeni maceralar konusunda haklısın tam zamanıdır:)Benimde göbüşümde 7,5 aylık bi macera var,hatrı sayılır güzellikte:)Sanada tavsiye ederim...Neyse tohumlarımı alayım sana anlatırım,sevgiler...Buarada menekşelerine ilgi ve şevkat göstermeye devam et,bi şekilde düzeliyorlar merak etme:)

ciceklibahce said...

Merhaba:) Bayılırım çiceklere! Bende balkonumdaki saksılarıma özenrek yeni yeni çicekler diktim. Bugünlerde bende yayınlamayı düşünüyorum resimlerini:)

ciceklibahce said...
This comment has been removed by the author.
Yesim said...

Ayy herkes çiçeklerle ilgili şeyler yazmış gene heves ettim :) Önümüzdeki haftasonu roka ve marul tohumlarımı ekicem, güzel saksılar alıcam bakalım becerebilcek miyim, eğer olursa bana roka yemeye gelirsin sweetycimmm :))

Sweety said...

dnzcim evet o saksida lale var sarili kirmizili olacak diye dusunuyorum renkleri bu hafta sonu yine dayanamayip cicek aldim. Bu arada su an bahcede oturupyaziyorum. Tum cicekseverlere yeni acan lavantalarimin selami varrr.

Sweety said...

ay valla yesimcim rokalar cikacak bence kesin becereceksin bu isi:)) birde yanina patates salatasi ve balikta yapariz. hiiimmmm of valla karnim acikti:)))

Sweety said...

guldemcim valla delice menekselerle ilgileniyorum. Yeni cicek tomurcuklarini bekliyorum. birde minicik menekseler varya onlara bayiliyorum ben yaaaa. ama korktum oldurursem diye alamadim
optumm