Wednesday, May 2, 2007

1 mayis

1 Mayis burada resmi tatil o yuzden esimle hemen bir gezi plani yaptik. Yasadigimiz sehre yaklasik 1 saat uzakliktaki Hollanda`nin Zeeland bolgesine bagli olan Terneuzen sehrine gittik. Sehir ayni Istanbul gibi neredeyse her yeri denizi goruyor. Aslinda oldukca kucuk bir sehir ama oldukca buyuk bir yat limani var. Birde hic durmadan kocaman tepeleme yuklu gemiler silepler geciyor manzaradan. Bir ilk once bu kucuk sehre zit uzun alisveris caddesinde alisveris yaptik.












Bu arada artik esiml diyetisyene gitmeye basladik. ve Bu sekerci diyetimizin ilk gununden aklimizi basimizdan aldi ama tadimlik birkac tane seker alip kosarak uzaklastik:)








Alisveristen sonra yat limanina gittik. Cayimizi ictik. Yuruyuz yapip istanbulu hatirladik. Esim, yaramaz cocugum :) kayalarda ciplak ayak yurudu elini ayagini kesti... Ama cok mutlu oldu:)) Bende bol bol fotograf cektim. Guzel bir bayramdi...














2 comments:

Yesim said...

Ayy ne güzel yapmışsınız, benim sınavım var diye ders çalışmam gerekti benim dün :( Neyse sınavım iyi geçti, bir dahaki sefere biz de geliriz inşallah. Şekerlerden uzak durun bakiim cısss! :))

Sweety said...

yaa evet yesimcim bende sinavin oldugunu duyunca yaziiiik yesime ya ne kotu dedim. ama olsun caliskan kiz sinavin iyi gecmis aferin sanaaa:) tekrar gideriz beraber cok yakin zaten... optum caniiim