Friday, July 6, 2007

Ruzgar ve bahce manzaralari...

Yine ruzgar yine yagmur her gun ayni. Yandaki fotografi pantolonumun ruzgar yuzunden nasil delice sallandigini gorun diye cektim. Su an bu yaziyi uzerimdebir hirka ayaklarimda corap ve terliklerle yaziyorum. Eminim su an sicak hatta ter icinde bu yaziyi okurken akil almaz geliyor. Ama aynen banada o havalar akil almaz gelmeye basladi :D
Azimli domateslerimden bahsetmisdim. Bu domatesler gercekten hayata acayip bir sekilde tutundular. Bu kadar yagmura ruzgara karsi minicikk domateslerini cikardilar. Ve beni coook mutlu ettiler. Umarim biraz sicak olur ve kizarirsiniz canlarim benim. Cok guzeller degilmi?
Bu arada cileklerimde kucuk bir saksida olmalarina ragmen hergun en az bir cilek hediye ediyorlar bana. Arada siradada 1 er tanede karincalar ve boceklere gidiyor hakkimiz.

4 comments:

Yesim said...

Ay Ece'cimmm domatesler ne güzel çıkmış maşallah, benimkileri gördün tık yok valla :( Havalar çok fena benim de içimi karartıyo, güneş istiyorum ben güneşş!!!

Sweety said...

offf vallahi hepimize gunes lazim ya yesimcim. 12 ay kis gibi sanki ne bicim sey Belcikanin uzerinde bir lanet var bence :DDD Domates bir minik bir minik ablasi belki seninkilerde cikar ya. Vazgecme bakalim daha :)

Pia said...

gunes mi dedin
yanıyorum ece
yanıyoruzzzzzzz

sevgiler

Deniz said...

Sıcak olmasa da domatesler sonunda kızarır merak etme. Kopartıp içeride saklasan da kızarırlar, onlar ne şartlarda büyüdüler :) aferim sana vallahi, başardın... ben de söz vermiştim, bak halen çekmiş değilim kendi domateslerimi :)