Saturday, June 16, 2007

Lille gezisi

Bugun Lille gezmeye gittik. Ilk kez Lille gittik ama bize cok yakinmis sadece 50 dk suruyor. Alis veris yapmak icin hemde Fransizlarin haarika pastahanelerini seyretmeye guzel bir sehirmis.Bu yandaki meydani.

Hepsi cikolatali hepsi cok lezzetlidi :)

10 comments:

Deniz said...

Paul diye bir yer burada da var, dur bakayım aynı yer miymiş :) aynı yerse gidip diyeyim ki "Lille'de çikolatalı bir çok tatlı yemiştim, hani sizde yok mu?"... Böylece acayip bir havayla (yoksa tabi) "siz de kendinize Paul mü diyorsunuz" diye hemen terkedebilirim... varsa da yerim tabi :) bu da görevim olsun du bakim :)

Sweety said...

Vallahi her kose basinda paul vardi. muthiiis guzel cilekli tartlarida vardi. Ye vallahi hic acima bence :) Diyetteyim ama hiic pisman degilim ben :))

Anonymous said...

Ankara'daki cafe Paul ile aynı sanırım.Yazıları aynı:) Ama lezzetleri bilemicem tabii:) afiyet şeker olsun canım.
Buarada moralinin düzelmesine sevindim.Herşey insanlar için unutmamalıyız:) Hem senin gibi pozitif ve renkli bir insanın bu kötü duygulara pabuç bırakmayacağını biliyordum:)

Sweety said...

Oyle Guldemcim hersey bizler icin ama iste bazi seyleri kabul edemiyor insan. Birde uzakta olunca bazen hersey iki kati daha zor oluyor. Ama yinede hersey bir sekilde unutuluyor, geciyor. Bak dnz cim gidip paulun mamalarini deneyecekmis. Sende bebisini al git bari. Simdiden afiyet olsun yiyenleree:)

Asli A. said...

heyoo demek lille'e gittiniz :) ayni yore ama birbirine bu kadar yakın iki kulturun nasil da birbirinden farkli olabilcegini gormek icin muthis bir yer.. yahu insanlar somurtmadan calisiyor valla lille'de..

Sweety said...

heheh Aslicim evet sonunda gidebildik. Evet hem cok yakin hemde farkli bir yer. Biraz Belcikanin fransiz bolgesine benzettim ben sokaklarini falan. Ama cook cesitli magazalar var buradakindan farkli olarak. Aslinda o sinir sehirlerini hep gormekte fayda var:D

Anonymous said...

ah sweetcim nası gidiyim? Ben izmir'deyim.Ama öğrencilik zamanımda Ankara'da pek sık giderdim Paul cafeye:) Neyse artık senin fotolar ve anılarla yetinicez artık:)

Sweety said...

guldemcim sen izmirdemiydiiin ne guzel ya. Ah bende simdi izmirde olsam. Biraz gunes biraz deniz kokusu guzelleri guzeli izmirde dolassam. Burada vallahi usuyorum evde hala ya yagmur hic durmuyor:(

Gizem said...

Fotolar da harika. Senin bu isten anlaman ne iyi oldu. Ozenip bir makina aldim ama otomatik modda duruyor hala. Ne ise yaradigini bilmdigim dugmeler dolu. Sen beni calistir da Lille'e oyle gideyim bari. Hem Lille hem foto tuyolari.

Sweety said...

aa gizemcim tabiki calistiririm :) en azindan makineyi kurcalayip nerde ne var ona bakariz. Biz lille cok kotu bir havada gittik ama herhalde guzel bir havada benden daha guzel fotolar cekersin guzel bir yer gercekten :) sevgiler gizemciim