Saturday, June 16, 2007

Lille`de sahaflar

Lille`de gezerken bir avluya daldik. Binanin ne binasi oldugunu bilmiyoruz ama ortasindaki bu avluda sahaflar satis yapiyordu. Bende eski kitap kokusu sevdalisi biri olarak eski kitaplarin fotolarini cektim :) Birde burada koleksiyoncular icin cok malzeme vardi. Bir zamanlar benimde yaptigim telefon karti kolesiyonlari (ben tr de toplardim), eski kartpostallar, karikaturler vs vs.



Bunlarda sahaflardan ve avludan goruntuler...

11 comments:

Deniz said...

senin elindeki o şey ne bakim >:(
ama neyse öyle güzel yerlere gidip fotoğraflarını çekiyorsun ki, neyse hadi bakalım :p

Anonymous said...

aa evet, senin elindeki ne öle? :)
emziren bi kadın olarak hiç kaçırmam valla:)

Anonymous said...

Hem yazdım hem çok güldüm sonra,sen o kadar resim göster,kitaplar vs. Biz elindeki yediğine takalım:) İnsanoğlu işte aklı fikri yemekte:)

Sweety said...

ayy kislar vallahi sandiginiz gibi degil :) Vallahi gunde 3 tane falan iciyorum ya. Oyle ickiyle falan iste :)

Sweety said...
This comment has been removed by the author.
Sevgi Küçük said...

galiba herkes fotograflarda ilk elindekini farketmiş! benim tepkimde "neee? sigara mı içiyorsun sennn?". :) açıklaman daha da müthiş olmuş "içkiyle filan işte, ama yalnız kumar oynarken"" :D
neyse şaka bir yana gönlüm içmemenden yana ya...fotograflar muhteşem,alttaki yazıdaki görüntülere ayrıca bayıldım!! hımmmm...nefis duruyorlar.

Sweety said...

ayy vallahi ama ne guzel sizler adina cok sevindim herkes tertemiz cigerli saglkli. Birde beni sevenlerde varmiski herkes uzuldu sigarama :) Bende bununla yetineyim. En kisa zamanda tamamen kurtulmak dilegiyle ;))

MeRaiL said...

Birde bana sansli diyorsun, bence sen sanslisin ne kadar guzel bir yerde yasiyorsun, 50 dakika da baska guzel bir ulkede, guzel pastalari mideye dindiripte, guzel guzel yerleri ke$fetmek, bir dusun istersen sansli olup olmadigini..?
benim cok hosuma gitti hersey, keske bizimde boyle bir sansimiz olsaydi herhalde devamli biryerelere gezmeye gitmekten Rail benden bikardi..:P
buarada toplu resimler cok kucuk, daha buyuk olsaydi daha iyi herseyi gorurdum.. ;)

aqua / ~~denizbahcesi~~ said...

cok özendım sıze

Sweety said...

Merailcim evet dedigin gibi Belcikanin belki en iyi yonu bu cunku minicik heryere cok yakin. Sehirlerde cok cok kucuk mesala benim esim bruksele gidiyor is icin biz gentte oturuyoruz. Sehirler sanki semtler gibi kucuck. Eminim Rusya yi gezmek bile cok zordur kocaamaan avrupa kadar ulke :)

Sweety said...

merhaba aqua hosgeldin bloguma :) gezmek gercektende guzel bisey hatta burada yasarken bizim hayatimizin merkezi oldu, yapacak fazlada birsey yok zaten :)