Friday, April 27, 2007

Buda benim anneme anneler günü için dergideki modellerden işlediğim bir kart. Anneme postalayacağım bunu. Bu arada bu ilk yaptığım etamin işim. Ama çok zevkliymiş. gerçi benim yaptığım başkalarının yaptıklarının yanında çok miniciiik bir model ama olsun :)

Bu kartın arkasındaki çiçekleride bahçemizden topladım. Çiçeklerimiz çok çook güzel oldu.

8 comments:

Sevgi Küçük said...

vallahi gördüğümde nutkum tutuldu! ne kadar yaratıcı, ne kadar güzel bir şey bu yaa? ellerine sağlık.küçükken etaminle uğraşmıştım, tekrar yapmaya başlayacağım galiba. ay çok kıskandım! :) gerçekten çok güzel olmuş. çok şanslı bir annen var. çiçekleri de beğendim. haftaya bende balkonumu çiçeklendireceğim. :)
sevgi'yle...

Sweety said...

sevgili sevgiii cok tesekkuler ne kadar sevindim bu yorumu okuyunca sen begendiysen herhalde annemde begenir diye umuyorum. etamini bizede ortaokuldayken gostermislerdi ama o kadar zevksiz seyler yaptiriyorlardiki acaip sinir olmustum annem sayesinde ancak bitirebilmistim:)) ama eglenceli seyler yapinca cok guzel ayni puzzel gibi senin etaminlerinide bekliyorum sevgi kucuk.... optuum

Acelya Kuzeyli said...

süpersin sweety. ilk etamin işin bu kadar güzel olduysa, ustalaşsan kimbilir neler yaparsın. :) çok beğendim ellerine sağlık

Anonymous said...

emin ola annen bayılacak,o kadar güzel olmuş ki:) ayrıca ay çiçekleri seçmen çok romatik olmuş:)

Sweety said...

Betulcum cok tesekkurler baya minik bir is olsada bende yaparken eyif aldim. simdi sirada su yayinladdigim japon kizlari var cok sevimliler bence. Bu etamin ornekleri tam benlik cunku hepside kucuk ve basit ornekler sevgileerr:))

Sweety said...

cok saol guldemcim annemde herhalde cok cok kotu olsa bile her ilmekte onu dusundugumu bilecek ve sevecektir diye dusundum bende:) ben anneme sari cicegim derim bu ay cicekleride ondan anneme cok yakisacak dimi optummss:))

Deniz said...

birisi oturmuş, "sweetyi anımsatacak etaminler yapmalıyım" demiş. yarebbim, bunları senin sayfanda görmesem de "işte bunlar sweetylik" derdim. sana göre olan, annene de göredir :) şirin kızın şirin etaminleri :)

Sweety said...

canim dnz cim etaminler kadar cicisin inan :) su suslu sapkali etaminleride sana yolluyorum degistirdigin hollywood yildizlarina takarsin :)optuuuum