Monday, April 23, 2007

Hafta sonu



Guzel bir hafta sonu gecirdik. Esimin is yerinden bir arkadasi ve sevgilisi misafirimizdi. Ama gercekten cok eglenceli ve ilginc bir tanismaydi. Cunku gelen misafirlerimizden biri japon biride ingilizdi. Ama tam bir turk gunu yaptik :) Turk yemekleri, raki, kavun, beyaz peynirli aparatifler ve hatta pastirma:) Ve gelen japon arkadasimiz cok guzel turkce konusuyor onunla hep turkce sohpet ettik. Esimle ingiliz arkadasta tavla oynadi birde ustune esim darbuka calinca degmeyin gitsin:) oldukca ilginc bir karisim olduk ama epey eglendik bol bol gulduk. Tanistigimiza esimle ben cok cok memnun olduk bu harika insanlarla. Insanlarin baska kulturleri hic pazarliksiz kabul edebilmesi ve ortak hosluklar bulmasi ne kadar guzel oluyor...

3 comments:

Sevgi Küçük said...

kıskandırdınız valla. biz bile bu kadar güzel rakı muhabbetleri yapamıyoruz buralarda. : )
dünya vatandaşı olmak, insanları olduğu gibi kabul edip sevebilmek...ne güzel bir duygu.
şu an hayatımda var olduğu için kendimi şanslı hissettiğim insanlardan biri bir Slovak. ne zaman bir sergi olsa, ne zaman bir şey "keşfetsek" birbirimize haber veriyoruz. bir şeyleri paylaşmanın tadını çıkarıyoruz.
Türk ya da yabancı...hayatımıza kattıkları tüm güzellikler için, iyi ki varlar! : )
Sevgi'yle...

Sweety said...

Sevgicim kesinlikle katiliyorum. Insan ozellikle baska bir ulkede ``yabanci`` olunca ve bunu kotu tecrubelerle pekistirince daha iyi anliyor. Halbuki birbirimizden ogrenecek o kadar cok sey varki. arkadasina selamlar:)

Unknown said...

Bu arada bu balon haftasonu bahcemizin uzerinden gecip kopegimizi havlatmayi basaran balon.